Monday, October 10, 2011

Samsung ΓΑΛΑΞΊΑ Xcover προεπισκόπησης

Indledning:

Selvom vi har hørt mere end et par historier smartphones overlevende alle typer misbrug – være faldet fra en planet, oregano eller løb over en bil, at nævne et par eksempler, er generelt temmelig sårbare enheder. Samsung Xcover GALAXiAS, men du ønsker ikke at adlyde denne unwritten lov og bevoksninger ud med certificering af IP67. Kort fortalt, brummer formodes for at være resistente over for støv, snavs, og iltnings i vand op til 1 meter i 30 minutter.

Men for at kunne modstå elementerne, betyder ikke, at varen tilhører GALAXiAS Xcover telefon kapacitet. Det er powered by Android 2.3.4 Melopswmo, Pack skærmen HVGA 3,65-tommers 3,2 megapixel kamera og en lommelygte med gunst tilbage. Bortset fra disse har du en GPS, Wi-Fi og en 7.2 Mbps HSDPA, 3 G-radio...

I teorien er Samsung Xcover GALAXiAS så som en blanding mellem en smartphone og en hård telefon, der kombinerer forskellige bits af to verdener. Men det endelige resultat fra sådanne salat virkelig fortjener deres opmærksomhed? Lad os kigge tæt på den oprindelige enhed, som vi har her og se, hvis vi kan besvare dette spørgsmål.

Design:

Kun en kort inspektion af Samsung Xcover GALAXiAS er nok til at indse, at denne smartphone menes at være strengere end resten. Håndsættet kan ganske vist ikke blandt de smukkeste vi nogensinde har set, men det føles fast i hånden, trods det faktum, at Parlamentet er udelukkende af plast. Mærkeligt nok, vi bemærkede, at holde smartphone giver indtryk af, at du bruger en større enhed, men, opererer med en enkelt hånd er en nem proces. Håndsæt battericoveret med tekstur giver en smule mere GRIP og højderygge på den side af sæt af en fed udseende. Desuden fungerer manglen på Gummibelagt kanter som en påmindelse om, at Xcover er kun holdbare GALAXiAS støv og væsker skader og stød og slip modstand er ikke i repertoiret.

Du kan sammenligne Samsung Xcover med mange andre telefoner GALAXiAS vores imaging værktøj størrelse.

Samsung har valgt for at gå kun fysiske knapper for the Galaxy Xcover. vi er glade for at sige, at alle god ud, hvilket gør at finde dem med tommelfingeren meget let.


Hvad "på forsiden af Samsung Xcover GALAXiAS er modstandsdygtige over for en nul-tommer skærmen 3,65 med anstændige opløsning på 320 x 480 pixel.

Letter af smartphone af bagcoveret er muligt efter untwisting af lås, der har fast i sted. Det er gået, vi er behandlet til en visning af batteri 1500mAh af smartphone, for rammerne skjuler microSD og SIM-kortpladser. Man har også bemærket gummi trim, der findes til at forhindre ødelæggelse af telefon kredsløb fugtighed og støv. Telefonens isolering vil ikke være færdig, uden flytbare dækker, både 3,5 mm stik til hovedtelefoner og microUSB port beskyttet af.

Samsung Xcover GALAXiAS giver generelt indtryk af en kontinuerlig enhed uden at være overdrevent macho om det. Som det er tilfældet med andre holdbare apparater, er smartphone endnu, ikke at appellere til øjet. At beskyttelse mod skader af støv og vand ikke er nok at sætte GALAXY Xcover på toppen af fødekæden, såsom smartphone forrevne håndsættet er stadig sårbar over for stød og dråber.
Samsung GALAXY Xcover 360 graders visning:

Træk billedet ovenfor eller brug pilene tastatur til at rotere telefonen. Dobbeltklik eller tryk på plads tastatur til zoom ind / zoom ud



View the original article here

No comments:

Post a Comment